Binnenkort in De Kapel

  • 23 jan VERVALT
  • 30 jan drs. Katrijne Bezemer; interactieve bijeenkomst, thema: Wat zou u zeggen?
  • 6 feb Drs. Dorien Quik; lezing, thema: De kracht van verwondering
  • 13 feb Dr. Janneke Stegeman; lezing, thema: Maria: over overgave en verzet
  • 20 feb Drs. Klaas Laan; lezing: Onvoltooide goden
  • 27 feb Ds Otto Sondorp; religieuze bijeenkomst, thema:  De kunst van het luisteren

Drs. Klaas Laan; lezing: Onvoltooide goden

Op zondag 20 februari a.s. verzorgt Klaas Laan een lezing met als thema: Onvoltooide goden

Aanvang: 10.30 uur

Kosten: Uw vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Richtbedrag € 8 ter dekking van kosten.

Hoe kun je de dimensies in je leven (materieel, sociaal, spiritueel) op elkaar afstemmen? Hoe beter jou dit lukt, hoe meer autonomie je uit kunt stralen. De religieuze traditie zegt dat we goden zijn. Oké, maar dan wel in de dop! Wie het dagelijks leven met de onzichtbare wereld kan verbinden, kan beter switchen tussen de verschillende golflengten van zijn bewustzijn. Met meer kans op het ervaren van grotere persoonlijke vrijheid. In de lezing worden hiervoor inzichten aangedragen en besproken.

Wie op reis gaat bereidt zich voor. Tijdens de inleiding reikt Klaas Laan, in de betekenis zoals hierboven omschreven, daarvoor elementen aan. Hij doet dit vanuit zijn achtergrond en ervaring op spiritueel en dieptepsychologisch gebied. Hij heeft een praktijk in Zandvoort voor Jungiaanse psychotherapie.

Vóór mijn therapiepraktijk, die ik sinds 2006 heb, was ik consultant voor Human Resources, trainer teamontwikkeling en adviesvaardigheden, ook in België, Frankrijk en Duitsland. Ook gaf ik 15 jaar les op de Hogeschool Amsterdam. 1949 geboren. Gehuwd, 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik vertaal boeken over spiritualiteit uit het Frans van spiritueel filosoof en pedagoog Omraam Mikhaël Aïvanhov. Voorts publiceer ik af en toe artikelen over spiritualiteit en dieptepsychologie, zoals bijvoorbeeld in het Bres Magazine.

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet  nodig. Wel houden we in De Kapel  de 1,5 meter  afstand. We gaan er vanuit dat u gevaccineerd bent, van corona genezen bent of door middel van een test de zekerheid hebt dat u niet besmet bent. Graag bij binnenkomst en vertrek een mondkapje dragen. Mocht u de bekende klachten hebben die op corona kunnen wijzen, willen we u vragen om niet naar De Kapel te komen.