Binnenkort in De Kapel

Bijeenkomst in het teken van Herdenken; “te zijn bij wie er niet meer zijn”.

De bijeenkomst op zondagochtend 12 november a.s.  staat in het teken van  Herdenken; “te zijn bij wie er niet meer zijn”.

Aanvang 10.30 uur. Locatie:  Potgieterweg 4, Bloemendaal.
Toegang : richtbedrag van € 10 ter dekking van kosten.

Deze keer geen lezing maar een stemmige bijeenkomst met muziek, gedichten, een overweging en herdenkingsritueel. Waarom? Omdat we allemaal in ons leven te maken krijgen met verlies en rouw en het goed is hier af en toe met elkaar bij stil te staan. Of het nu gaat om het verlies van ouders, partner, je buurman of een jeugdvriendin. Het zijn ervaringen die wij met ons meedragen; waarover wij rouwen. We staan deze ochtend stil bij de mensen die wij verloren zijn. We zetten ze letterlijk met elkaar ‘in het licht’ en zoeken naar manieren om ons met hen en met elkaar te verbinden.

Nb: Mocht u een foto of een ander aandenken van uw dierbare die is overleden willen mee nemen om op de herdenkingstafel te plaatsen, dan bent u daartoe van harte uitgenodigd.

Drs Annelies den Dulk (1960) werkt bijna 30 jaar in de ouderenzorg waarvan de laatste 16 jaar als humanistisch geestelijk verzorger in zorgcentra. Hier verzorgt zij regelmatig herdenkingen van overleden bewoners.
José Kraaij (1958) is dirigent en pianist van het seniorenkoor van Zorggroep Reinalda.