Binnenkort in De Kapel

Babette Holtmann en Hans Kunneman, muzikale familievoorstelling: Er was eens een zieltje

Op zondagmiddag 22 oktober brengen Babette Holtmann en gitarist Hans Kunneman de sprankelende muzikale familievoorstelling Er was eens een zieltje.

Let op:  Aanvangstijd 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur).
Locatie:  Potgieterweg 4, Bloemendaal.
Toegang :  € 15, kinderen € 7 

De voorstelling is gebaseerd op  ‘Het sprookje van de Dood’ van Marie-Claire van der Bruggen en heeft een bijzondere boodschap.

Zieltje neemt je mee op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. In deze solovoorstelling, boordevol muziek, toont Babette Holtmann meesterlijk acteer- en zangtalent. Behalve dat ze in een dubbelrol ook haar beschermengel speelt, weet ze daarnaast de suggestie te wekken dat er nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn met wie ze spreekt, lacht, speelt en bij tijd en wijle ook haar verdriet deelt. De lichte en poëtische liedteksten van Marije Smith brengen het innerlijk leven van Zieltje op subtiele wijze tot leven. De muziek die gitarist Hans Kunneman voor deze voorstelling componeerde, sluit hier naadloos bij aan.

Voor een fraaie teaser, klik hier: videofilmpje Er was eens een zieltje

Er was eens een Zieltje… is het eerste kinderboek van Marie-Claire van der Bruggen en is gebaseerd op het verhaal uit haar bestseller Het sprookje van de dood. Het gaat over een zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis