Binnenkort in De Kapel

Annemike van der Meiden; religieuze bijeenkomst: Befiehl du deine Wege 

Op zondag 17 april gaat Annemike van der Meiden voor in een religieuze bijeenkomst met als thema: Befiehl du deine Wege.  

Aanvang 10.30 uur.

Uw vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Richtbedrag € 8 ter dekking van kosten.

Op Paasmorgen cirkelt mijn overweging rondom woorden uit de Mattheüs Passion: Befiehl du deine Wege. Drie vrouwen bij een graf, een mismoedige man in het Canadese Horton, een jonge verzetsstrijder en een arme dominee vormen de rode draad van mijn overdenking met als overkoepelend thema ‘overgave’. We luisteren tussendoor naar daarbij speciaal uitgezochte muziek.

Annemike van der Meiden (1959) begon in 1982 bij het Albert Schweitzer Fonds, werkte van 1992 tot 2014 als voorganger en als geestelijk verzorger en studeerde theologie schreef een aantal boeken.  Sinds 2014 is zij volledig afgekeurd vanwege complicaties door diabetes mellitus type 1 maar schrijft en gaat soms voor. Annemike heeft twee volwassen kinderen en is getrouwd met Marinus den Oudsten. Sinds 2017 woont zij in de Augustanahof in Amsterdam, een vorm van wonen met jong en oud en als motto: omzien naar elkaar en naar de buurt.

  • Voor het bezoeken van de zondagochtendbijeenkomsten is opgave vooraf niet meer nodig.