Binnenkort in De Kapel

  • 16 okt Leeskring Erasmus. Drs. Katrijne Bezemer
  • 18 okt Podium de kApel - Pianorecital
  • 19 okt Maurice van Schoonhoven en Bernd Brackman Chopinserie in Optima Forma
  • 21 okt Lezing. Dr. Angela Roothaan: Afrikaanse filosofie
  • 28 okt Religieuze bijeenkomst. Ds. Annemike van der Meiden: Roeping

De Kapel nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Inhoud syndiceren

Religieuze bijeenkomst. Rev. dr. Hans le Grand: de liefde

Aanvang: 10.30 uur

En wel de specifiek "verdunde liefde" zoals bezongen door Bob Dylan. Waarom is het zo moeilijk om onverdund lief te hebben en hoe kun je daar mee om gaan? We lezen de bekende tekst van Paulus uit de Korinthierbrief en fragmenten van Thich Nhat Hanh

Rev. dr. Hans le Grand is natuurkundige en theoloog. Zijn opleiding tot predikant is hij begonnen bij het Remonstrants Seminarium. Toen hij in de Verenigde Staten werkte, ontdekte hij daar Unitarian Universalism, een zeer vrijzinnige kerk, waarin een aantal totaal verschillende geloofsopvattingen samen komen.