Binnenkort in De Kapel

  • 11 okt Leeskringen najaar
  • 17 dec Lezing. Raoul Thoos:
  • 24 dec Advents-Kerstviering
  • 25 jan Podium de kApel - concert zang/piano en Jong Talent
  • 22 feb Podium de kApel - Concert

De Kapel nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

Inhoud syndiceren

Religieuze bijeenkomst. Lily Bosland: De droom van Jakob

Aanvang: 10.30 uur

Genesis 28, 10-17

Het zal gaan over een mystieke tekst waar schilders, schrijvers, kunstenaars en kabbalisten zich tot op de dag van vandaag door laten inspireren: de droom van Jakob. De droom over de ladder die reikt tot aan de hemel. Een beeld dat spreekt tot de verbeelding.                                                                                                                      

In contact met mensen merkt Liny steeds hoe belangrijk het is dat we ons verzoenen met het onvermijdelijke en onvolmaakte in ons leven. We verlangen ernaar in vrede te zijn met onszelf, met ons leven en met God. Zij staan anderen graag bij om tot zelfverstaan te komen in wat hen het liefste is.